Behandelingen

Behandelingen

Een opsomming van de meest voorkomende behandelingen en toelichting hierbij kunt u vinden onder het verticale menu ‘Aantal behandelingen’ hiernaast.

Afhankelijk van uw tandheelkundige vraag, bieden wij verschillende mogelijkheden.
Voor cosmetische behandelingen kunt u denken aan facings, het vervangen van grijze vullingen en het bleken van tanden. Bij verlies van tanden kunt u denken aan vervanging door middel van implantaten, bruggen of een gebitsprothese. En als uw tanden hersteld moeten worden, kan een kroon of vulling uitkomst bieden. Ook voor beugels bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht u toch nog vragen hebben over een van de behandelingen, neem dan contact met ons op.

Angst voor de tandarts
Bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang voor de tandarts, dat ze niet meer durven te gaan (tandartsfobie). De kans is groot dat ze op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Gelukkig is er wel iets aan deze angst te doen. Lees meer.

Röntgenfoto’s
In sommige gevallen kan de tandarts de conditie van het gebit niet met het blote oog zien. Daarom maakt hij gebruik van röntgenfoto’s. Op deze manier kan hij onder andere de stand van wortels van tanden en kiezen en de gezondheid van het kaakbot bekijken en onderzoeken op gaatjes. Lees meer.