Bleken

Bezoek onze website

Bleken

Roken, teveel thee of koffie drinken of sterk gekleurd voedsel eten kan aanslag veroorzaken op uw tanden. Dit zijn de extrinsieke verkleuringen, verkleuring van buitenaf. Er zijn tandpasta’s op de markt die kunnen helpen bij het verwijderen van aanslag, maar deze kunnen de kleur van de tanden niet veranderen.

Hoe ontstaan gele tanden?

De kleur van uw tanden is, net zoals de kleur van uw haar en ogen, bepaald door uw DNA. Wanneer we ouder worden, verandert de dentine van kleur en worden tanden geler. Dentine is het zachte tandbeen dat zich onder het tandglazuur bevindt en de zenuw van uw tand beschermt. Deze verkleuringen gebeuren van binnen uit en zijn de intrinsieke verkleuringen. De intrinsieke verkleuring kunt u met een anti aanslag/tandsteen tandpasta niet verwijderen.

strong

Bleken onder toezicht van een mondzorgverlener
Een mooi en aantrekkelijk uiterlijk wordt steeds belangrijker zowel zakelijk als privé. Mooie tanden zijn daar een essentieel onderdeel van. Volgens onderzoek wil 85 procent van alle mensen wittere tanden. Het Beautiful Smile concept kan deze wens realiseren. Snel, pijnloos en betaalbaar. Beautiful Smile is een cosmetische manier van tanden bleken zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria in Duitsland en gecertificeerd na tal van langetermijntests. Meer dan 700 tandartsen en mondhygiënisten in Duitsland en Nederland gebruiken dit systeem voor het verantwoord bleken van hun cliënten.

Ga naar Beautiful Smile